Mitt i denna valrörelse så har jag även börjat studera statsvetenskap på distans mot Mittuniversitetet. Jag läser på halvfart då jag kommer att vara kvar med en heltidstjänst på Skatteverket. Jag gör så till en början i alla fall så får vi se hur jag väljer att göra senare.

Det känns riktigt bra att fem år efter studenten (vart tog tiden vägen?!) äntligen veta vad jag vill satsa på. Jag har velat studera vidare men inte riktigt vad. Jag har varit inne på många spår men inget har känts rätt. Men nu sitter jag här och hoppas att detta känns bra och att jag inom några år kommer att ha en kandidat i statsvetenskap.

Jag hade min första inlämning idag (återigen, mitt i en valrörelse!). Håll alla era tummar att den går hem.

Nu ska jag faktiskt sova, ska upp igen om sex timmar då ytterligare en heldag med kampanj väntar så välkomna till Fiskaretorget i Västervik. Vi kommer att bjuda på lunch och underhållning.