Ikväll har vi haft styrelsemöte med Västerviks partiförening. Vi bestämde oss för att ha mötet på restaurang Guldkant och äta middag, samtidigt som vi firar in sommaren. Jag åt musslor eller moules frites som det så fint heter, alltid så himla gott och bra service.

I vår styrelse så ingår tio helt otroliga, inspirerande och roliga människor. Vi kommer med en mer galen idé än den andra, det finns verkligen inget stopp. Vi har svävat iväg för länge sedan men det är det som gör oss så unika. Vi är tio personer, tio personer med tio helt olika bakgrunder och erfarenheter. Ni kan ju själva förstå hur mycket vi lär av och kompletterar varandra.

Men jag säger bara det, de idéer som vi tog fram ikväll kommer ni alla att märka av så småningom och det kommer bli roligt, riktigt roligt.

Malin Sjölander, Christin Rampeltin Molin, Elin Landerdahl, Emma Johansson, Jon Sjölander, Britt-Louise Åberg Källmark, Stefan Ågen och Bo Andersson. Saknas på bilden gör Erik Torbrand och Peter Johansson.

Moules frites, en rätt jag verkligen rekommenderar – så gott !